Efter stormen

Efter stormenEfter stormen är en unik och spännande bilderbok som är skapad av Ida-Lovisa Rudolfsson som är textilkonstnär. Sagan är uppbyggd av textila kollage, som är broderade med moulinegarn på gamla lakan och målade med textilfärg. Berättelsen handlar om Sam. En natt far en storm fram över ön där Sam bor. Havet tjuter och hela huset knakar. Morgonen därefter är det tyst. Men dörren står på glänt och ett rep som Sam aldrig sett förut ligger på golvet. När Sam lyfter upp repet vill repet att hon ska följa efter.

Efter stormen är en broderad saga om tigerlängtan, ett magiskt rep och fantasins kraft att förändra. Repet som löper genom boken är den röda tråden som får läsaren att bläddra vidare. Boken varvar dröm, fantasi, spänning och mystik. Ett konsthantverk att vila ögonen länge på.

Efter stormen är Ida-Lovisa Rudolfssons debut som bilderboksskapare. Hon är utbildad på Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg och verksam som textilkonstnär sedan 2010. Boken är utgiven av Mirando bok.

_DSC7666_ljusare