Erbjudande från Baby be green!

Baby be green är en av mina favoritbutiker när det gäller barnkläder, leksaker, filtar, bärsjalar, tygblöjor och mycket mer till barn. Alla produkter som de säljer är ekologiska, giftfria, miljövänliga och hållbart producerade. Man kan köpa allt från ekologiska tvättservetter, snuttefiltar, kläder och vattenfärger till lärorika barnböcker på temat natur och miljö.

Just nu ger Baby be green Barnboksbloggens läsare 40 kronor rabatt på pekboken Sommar av Sara Lundberg. Genom att ange koden ”CAROLA” i kassan i webbutiken så dras rabatten av. Ordinarie pris är 109 kronor, men med rabatt betalar du endast 69 kr för den fina och charmiga pekboken. Erbjudandet gäller till och med 30 november.

Visste ni förresten att Sommar är Sveriges första miljömärkta pekbok? Den är märkt med Svanen och FSC. Boken är skriven av den Augustprisbelönade konstnären, illustratören och barnboksförfattaren Sara Lundberg. Sommar riktar sig till de minsta barnen, de som inte hunnit uppleva någon sommar ännu eller är för små för att minnas sommaren. I boken finns mycket att se och upptäcka och både barn och vuxna får en härlig läsupplevelse där man får uppleva den svenska sommaren med alla sinnen. En perfekt present till nyblivna föräldrar! Titta gärna runt bland Baby be greens övriga sortiment också. Just nu har de även rea på ekologiska barnkläder.