Min första målarbok

Min första målarbok : Djur    Min första målarbok : Fordon

Min första målarbok är utformad för de minsta barnen. Med enkla bilder, tydliga, tjocka linjer, är bilderna lätta att färglägga. Det finns två böcker i serien: djur och fordon. De innehåller till exempel bilder på katt, kanin, fågel, sköldpadda, apa, fladdermus, pingvin och koala respektive tåg, luftballong, rymdraket, buss, båt, helikopter, grävmaskin och traktor.

Photo by Barnboksbloggen on June 11, 2020. Bilden kan innehålla: en eller flera personer

Jag har letat målarböcker för mindre barn tidigare, men utbudet har varit väldigt dåligt, de flesta målarböcker som finns i butikerna är alldeles för svåra, så dessa känns välkomna. Min treåring kastade sig över dem direkt och självklart är traktorbilden favoriten 🙂

Photo by Barnboksbloggen on June 11, 2020. Bilden kan innehålla: en eller flera personer och inomhus

Böckerna är utgivna av Lind & co och finns att köpa på Adlibris (här och här) och på Bokus (här och här).