Mitt bokbytespaket!

20150413_162109Det här var vad som mötte mig när jag öppnade mitt bokpaket från Boklusens bokbyte. Flera fint inslagna paket fanns det i min stora gröna påse och jag kan lova att min nyfikenhet var stor!

När jag öppnat de fina paketen hittade jag en jättefin anteckningsbok, choklad, handkräm, te och så två av de böcker som jag skulle vilja läsa, nämligen Märkta för livet av Emelie Schepp och Glasbruket av Arnaldur Ingridason. Märkta för livet har funnits på min att-läsa-lista ett bra tag nu, så det ska bli roligt att äntligen få läsa den. Jag har också hört mycket gott om isländska deckare och jag behöver vidga mina vyer utanför Sverige, så det ska bli spännande att läsa Glasbruket också.

Choklad tycker jag om. Te likaså. Mina supertorra händer kräver handkräm flera gånger om dagen. Och fina anteckningsböcker är alltid roligt att få. Just denna tänker jag nog dedikera till bloggen för att ha till att skriva upp idéer som jag får till bloggen. Har nämligen funderat på att skaffa en anteckningsbok till detta, men inte kommit mig för än.

Mitt bokpaket var som ni ser välfyllt och jag är jättenöjd över precis allt som fanns i paketet. Min hemliga bokvän har prickat helt rätt! Det fanns ett kort med i paketet också och jag fick instruktioner om att öppna det sist. Där i fanns en ledtråd till vem min hemliga bokvän är.

Jag är inte helt säker, men jag gissar på Cilia på bloggen Cilias kultur. Kan det stämma? Stort tack för ett fullspäckat bokbytespaket som definitivt gjorde min dag! Och tack Boklusen som arrangerade detta bokbyte. Ser fram emot fler bokbyten framöver, för det här var riktigt kul.

 

 

 

 

One thought on “Mitt bokbytespaket!

Comments are closed.