Stallet på kullen

en-hundvalp-i-stallet      stallet-pa-kullen

Stallet på kullen handlar om Iris som ska börja rida. Hon har länge längtat efter det och nu ska äntligen hennes högsta dröm bli verklighet. Men trots det så är hon nervös och det känns som om vilda föl galopperar omkring i hennes mage när hon äntligen ska få rida för första gången.

Stallet på kullen är en varm och rolig bok om Iris och hennes nya vänner i stallet. Boken passar perfekt till nybörjarläsarna och nybörjarryttarna. Samtidigt som det är en härligt charmig berättelse om livet i stallet så är det samtidigt också en handbok för alla små hästvänner.

En hundvalp i stallet är uppföljaren till Stallet på kullen. Stallet har fått en hundvalp. Iris och hennes vänner får en ny favorit i stallet. Men de inser också att det är mycket som en liten valp måste lära sig. Boken vänder sig till alla hundvänner, med eller utan egen hund, och samtidigt som det är en charmig berättelse om Iris, hennes vänner, livet i stallet och livet med en hundvalp, så är det också en handbok för alla hundvänner.

Båda böckerna är skrivna av Reetta Niemelä och illustrerade av Salla Savolainen. De är utgivna av Bonnier Carlsen.