Ta kontroll över bokhyllan

Bloggen Fantastiska berättelser hade under mars månad en tävling som heter Ta kontroll över bokhyllan, där fokus låg på att läsa så kallade hyllvärmare. Man får poäng för hur många hyllvärmare man läst under månaden i relation till nya böcker. Själv var jag peppad inför tävlingen, men tyvärr har jag inte lyckats läsa så mycket som jag hade planerat på grund av sportlov, påsklov, semester och två veckors sjukstuga här hemma. Här är i alla fall en sammanställning av min läsning:

Pojkarna (hyllvärmare)

Om detta talar man endast med kaniner (hyllvärmare)

Pax – Nidstången (hyllvärmare)

Pax – Grimmen (hyllvärmare)

Pax – Mylingen (hyllvärmare)

Sörja för de sina (lånad på biblioteket)

 

Och här tipsade jag om tävlingen på min blogg: http://www.barnboksbloggen.se/?p=9354

One thought on “Ta kontroll över bokhyllan

Comments are closed.