Top Ten Tuesdag

toptentuesday2Veckans tema i Top Ten Tuesdag är:

Ten Books I Will Probably Never Read

1. Det första jag kom att tänka på är serien 50 shades of grey. Det känns inte som min typ av genre.

2. Denise Rudbergs deckare i överklassmiljö som hon kallas för Elegant Crime. Jag försökte läsa första boken, men den passade inte alls mig, så jag kommer inte att läsa resten av böckerna.

3. Min kamp av Karl Ove Knausgård har hyllats, hyllats och åter hyllats, men jag har inte känt någon som helst lockelse till att läsa den serien.

4. Sagan om ringen har stått länge i min bokhylla, men jag har sett filmerna och tyvärr har jag inte alls något sug efter att läsa böckerna också.

5. Jag hade som projekt att läsa Herman Lindqvists böcker Historien om Sverige för några år sedan, men jag kom aldrig in i dem och frågan är om det någonsin kommer att bli av att jag läser dem.

6. Förr fanns hela Diana Gabaldons Outlander-serie i min bokhylla, men jag gav bort dem när jag insåg att jag troligen aldrig kommer att läsa dem.

7. Serien Grottbjörnens folk av Jean M Auel lär heller aldrig bli läst av mig.

8. Sagan om Isfolket av Margit Sandemo är också en serie som troligen aldrig kommer att bli läst av mig.

9. Harlequin-böcker. Jag hade en period i tonåren när jag läste sådana böcker. Den perioden är sedan länge över nu.

10. Vampyrserien House of Night av PC Cast & Kristin Cast. Jag började läsa den, men de kommande böckerna kändes som kopior av varandra så jag tappade snabbt intresset.

Vad tror ni, kommer jag att missa en stor upplevelse om jag skippar att läsa alla dessa böcker?

 

3 thoughts on “Top Ten Tuesdag

  1. Håller med om alla förutom Outlander och Sagan om ringen. Eftersom jag älskar tv-serien respektive filmerna vill jag väldigt gärna läsa böckerna också.
    Och så gillar jag faktiskt Harlequins ungdomsboksutgivning, men de är ju inte direkt i typisk Harlequinstil, så det är kanske därför. 🙂

  2. Jag hade missat att de har ungdomsböcker. Måste kolla upp detta. Kanske är det dags att ge dem en ny chans.

Comments are closed.