Veckans bokbloggsfråga

Jag har fått flera kommentarer om att Veckans bokbloggsfråga är saknad, så nu är den tillbaka igen! Den här veckan handlar det om lättläst och lättsmält, utifrån månadens tema i min bokutmaning Temaläsning 2017.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga

Vad är lättläst för dig? Finns det någon i din närhet som har behov av extra lättlästa böcker? Vad anser du är lättsmält litteratur? Vid vilka tillfällen väljer du att läsa lättläst och lättsmält? 

8 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga

  1. Toppen att du tar upp detta viktiga ämne som tema! Eftersom lättläst ligger mig väldigt nära så hakar jag gärna på veckans bokbloggsfråga. Mitt inlägg om varför jag skriver lättläst är en månad gammalt men lika aktuellt idag 🙂
    Själv brukar jag skilja på lättläst som vänder sig till nybörjarläsare med en förväntad språkutveckling och ”hardcore-lättläst” som vänder sig till barn, unga och vuxna med olika läsutmaningar.
    http://www.ekensten.se/2016/12/om-lattlast.html

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: