Veckans bokbloggsfråga – Vecka 10

Veckans bokbloggsfragaEn dag sent blev det såhär på sportlovet, men här är nu äntligen Veckans bokbloggsfråga

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

Hur gör du för att inte missa inläggen från dina favoritbokbloggar? Rss-läsare, bloglovin eller nåt annat alternativ? Följer du någon bokbloggare även i sociala medier som instagram, facebook eller twitter? 

24 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 10

  1. Recensioner är jag dålig på att läsa då jag oftast bara är intresserad av det om jag själv är nära att läsa en viss bok, eller om jag har läst en bok. Oftast googlar jag titel och författare när jag är ute efter recensioner. Jag är inte heller särskilt intresserad av boknyheter annat än om någon favoritförfattare släppt nytt eller om det sker något evenemang i närheten av där jag bor. Det är samma sak där, jag googlar mig fram om jag vill ta reda på saker.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: