Veckans bokbloggsfråga – Vecka 48

Veckans bokbloggsfragaÄr det fler än jag som verkligen saknar Bokbloggsjerkan? Jag saknar att få en ny fråga varje vecka, få klura på svaret på den och dessutom få läsa andra bokbloggares svar på samma fråga. Det blev en slags gemensam diskussion i den annars lite ensamma bokbloggsvärlden. Som en bonus fick man också chans att upptäcka många nya bloggar när man surfade runt och läste svaren på frågorna.

Eftersom jag saknar Bokbloggsjerkan så mycket så har jag kommit på min egen variant som jag kallar för Veckans bokbloggsfråga. Såhär går det till:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar i fortsättningen).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Frågorna kan handla om allt möjligt som rör böcker, författare och kanske framförallt själva bokbloggandet. Du behöver inte vara med varje vecka, utan du väljer själv att besvara de frågor du tycker låter intressant.

Sprid gärna information om Veckans bokbloggsfråga så att så många som möjligt hittar hit och kan svara på frågorna. Ju fler vi blir desto roligare blir det 🙂

Veckans bokbloggsfråga är:

Vad tycker du om e-böcker? Föredrar du riktiga böcker att bläddra i eller läser du hellre böcker på din läsplatta/mobil? Och vad tycker du om att allt fler förlag skickar ut recensionsexemplar som e-böcker istället för fysiska böcker?

16 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 48

Comments are closed.