Veckans bokbloggsfråga – Vecka 9

I helgen recenserade jag Det magiska hjärtat av Kristina Ohlsson som jag tycker är jättebra. Men jag hade svårt att skriva om den, just för att jag gillade den så mycket. Jag tycker att det är lättare att skriva om dåliga böcker eller mittemellanbra böcker. Därav kommer också veckans bokbloggsfråga eftersom jag gärna vill veta om det bara är jag som upplever detta.

Har du någon fråga du vill att jag ska ställa i Veckans bokbloggsfråga framöver får du gärna kommentera eller mejla mig på barnboksbloggen@hotmail.com.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga: 

Vad har du lättast respektive svårast för att skriva om – böcker du själv älskar, böcker du tycker är sådär mittemellan eller böcker du tycker är dåliga? Varför tror du att det är så? 

%d bloggare gillar detta: