Påminnelse om bokbytena

Glöm inte bort att anmäla er till Bokbyte Jul och Bokbyte för barn. Sista dag för anmälan är imorgon den 27/11.

Ni som bara har kommenterat att ni vill vara med: glöm inte att mejla mig också. Det är endast anmälan via mejl som räknas.

Läs mer om Bokbyte Jul här och Bokbyte för barn här.

Sprid gärna info om bokbytena så att fler anmäler sig. Det är en hel del som har anmält sig till Bokbyte Jul, men få anmälningar till Bokbyte för barn än så länge, så se till att sprida info nu 🙂

I helgen kommer jag att lotta vem som ska skicka paket till vem. Jag har precis suttit och klurat ut lite frågor som deltagarna i Bokbyte Jul kommer att få besvara, för att underlätta för bokvännerna att fylla ett riktigt fint och innehållsrikt paket 🙂 Dessa frågor publicerar jag när jag har mejlat alla deltagare och berättat vem ni ska skicka paket till.